به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دبير جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي در خصوص اين بازديد گفت: در اين ديدار، ضمن آشنايي با فرصتهاي سرمايهگذاري ايجاد شده توسط شركتهاي دانشبنيان و فناور مستقر در شهرك، راههاي تامين سرمايه اين پروژهها مورد بحث قرار گرفت.
دكتر كورش خسروي افزود: با توجه به شرايط فعلي بازار سرمايه، صندوق جسورانه، پذيرش در يكي از بازارهاي فرابورس و ادغام و تمليك به عنوان بهترين راههاي ممكن شناخته شدند، همچنين مقرر شد از شركتهاي تامين سرمايه حاضر در اين جلسه در دورههاي بعدي جشنواره دعوت به عمل آمده و فهرست برگزيدگان دورههاي قبل جهت تعامل و مشاركت در اختيار اين شركتها قرار گيرد.
همچنين مجتبي متقي، مشاور بورس و تامين مالي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اظهار كرد: با توجه به تعدد شركتهاي مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و نيازهاي اين شركتها در خصوص تامين منابع مالي، ضروري است كه بتوانيم با برخي از شركتهاي تامين سرمايه معتبر كشور به عنوان همكار تعامل داشته باشيم كه حضور شركتهاي تامين سرمايه نوين و سپهر در همين راستا بوده و در آينده نيز شاهد حضور و بازديد شركتهاي تامين سرمايه ديگري خواهيم بود.
تعداد بازدید : ۷۴۰ تاریخ: 1396/06/13
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
بدقولی کارفرمایان بزرگ در ایفای تعهدات، عامل مشکل دانشبنیانها در تامین مالی
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر لزوم پایش اجرای درست قوانین مترقی به ویژه در حوزه اقتص…